Bądź z technologią na TY!

Nasza firma zajmuje się adaptowaniem produktów elektronicznych na potrzeby rynku reklamowego. Oferujemy szeroki wachlarz urządzeń mobilnych, elektronicznych i przenośnych, renomowanych marek polskich jak i zagranicznych m.in. Apple, Lenovo, Samsung, Toshiba, PQI. Posiadamy pamięci USB kompatybilne ze wszystkimi systemami operacyjnymi.

BTL solutions to firma, która rozpoczęła swoją działalność w 2010 roku. Jednak mimo krótkiego stażu możemy zapewnić najlepsze rozwiązania zarówno dla osób prywatnych jak i dla dużych przedsiębiorstw. Razem chcemy tworzyć agencję doskonałą, z której działalności zadowoleni będą wszyscy i osoby fizyczne, jak i firmy. Nasz zespół tworzą osoby nie tylko wyspecjalizowane w swoim zawodzie, ale przede wszystkim kreatywne i energiczne, które są w pełni zmotywowane do tworzenia unikalnych rozwiązań dla klienta.
Dla kogo jest strona?

Strona Gadżetsportowy.pl została stworzona z myślą o wszystkich tych, którzy szukają oryginalnego prezentu dla fanów sportów takich jak: piłka nożna, koszykówka, golf, gry planszowe. Każdy kibic znajdzie u nas ciekawy rekwizyt, który pomoże mu wyróżnić się podczas meczu, walki czy rozgrywki.